Ilah's Life
The Intro
Entries Owner Love
Assalamualaikum, welcome peeps. Please be nice here:3

Instagram
CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : I love You Muhamad Anas Al-Asyraf

My Tagboard

Sapa cakap tak teringin ?
Wednesday, 21 November 2012 • Permalink • Add comment {0}

Assalamualaikum semua , apa habaq ? sihat ka ? Alhamdulillah , harap-harap sihat la naaaa :D
Hampa dah makan ka belum ? Uish ! Jangan makan tengah-tengah malam gini , membulat macam Ilah satgi susah nak turun berat badan :p

Sejak dua menjak ni , Ilah busy la dengan peperiksaan Sijil Penilaian Menengah ( SPM ) . Ilah tak sangka la yang Ilah dah nak habis dah zaman muda-mudi sekolah . Sat ja nooo ! Dah nak masuk 18 . Aishhh !! Sekarang ni memang la rasa seronok sebab dah nak habis sekolah sebab dok rasa tak payah buat kerja sekolah , tak payah dah pakai baju putih kain biru tu . Tapi , nuuu dok menanti pulak dah . ASSIGMENT beb !! Lagi banyak kerja kena buat . Tapi nak buat macam mana , redha ja , kalau nak pandai , kena la rajin  kan kan kan ? * berapa banyak kan daaaa

Okay ! Kenapa tajuk macam tu ? Kenapa ? Tell me why ...................
Teringin la wehh pakat semua dok pakai gajet yang semakin canggih menanggih kt dunia ni . Yang dok famous sekarang ni , iPhone dengan Samsung . Uishhh , kemain lagi punya canggih . Tengok kawan-kawan , anak-anak abang dok touch , uishhhh ! bergegar iman nak membazir . Tapi , apakan daya , diri ini tidak mampu untuk membelinya , sob sob sob :'(

Lagi teringin apa ? Teringin nak kereta tu Toyota Vios TRD sportivo nuuuu . Kemaihh kemain . Kalau dapat , confirm Ilah tak mintak apa dah dekat abah Ilah :p Doa-doa la naaa result SPM Ilah nanti cemerlang , moga-moga dapat jugak merasa pakai kereta vios tu . Kalau tidak , dok meleleh ja ayaq hinguihh , ayaq liuq ni dok tengok kereta tu . 

Okay , sampai sini saja bebelan Ilah , jumpa lagi di lain hari , Insya Allah :)